Az NB I B-ben szereplő kaposvári női csapat a Szomód gárdáját fogadta az Arany úti csarnokban.

A Kaposvári AC edzője Kátainé Váradi Gyöngyi azt mondta végül is a komlói vereség után beálltunk a harmadik helyre, amit biztosan őrzünk. Három meccs van még vissza, a mai ellenfelünket idegenben is megvertük 12:6-ra, de szoros meccseket játszottunk velük. A lányoknak oda kell ma figyelni a győzelemhez.

Az edzőnő nem véletlenül volt óvatos: a találkozó elején 3-0-ra elhúztak a vendégek. a kaposváriak ezután talpra álltak, és végül magabiztosan győztek 14:4 arányban. Fekete, Radócsai és Végh 4-4, Nagy Orsolya pedig 2 mérkőzést nyert.
Az NB II-es férfi csapat a Nagymányok ellen játszott 9:9-es döntetlent, az NB III-ban szereplő utánpótlás pedig hazai környezetben próbált szerencsét a pécsiek ellen.

A Kaposvári AC játékos-edzője Okos Balázs szerint: Az utánpótlás beépítése a célunk, ez sikeresen folyik. Két utánpótlás játékos játszik, de mások is szerepet kaptak már. Az utolsó helyen állunk, de nem lesz kieső, és továbbra is tudjuk folytatni az utánpótlás beépítését.

A párosok után még döntetlen volt az állás, ezután a vendégek egyre jobban elhúztak, és végül 13:5 arányban bizonyultak jobbnak. A 9 éves Hőgye Gábor, valamint Okos Balázs kétszer is győzött, és a Farkas, Okos páros is nyert egy meccset.

Címkék: okos balázs, kátainé váradi gyöngyi, asztali tenisz, pingpong, kaposvári ac, sport