null

Meggyőződésem, hogy e lények között a macsekok nagyon előkelő helyet foglalnak el. Azt is mondják gyakran, hogy nekik nem gazdijuk van, hanem egyenesen személyzetet tartanak.

Add neki a legjobbat

Legyen a te cicusod benti vagy kinti, de akár kijárós is, a Falatozoo.hu állateledel webáruház macskáknak való termékei között garantáltan remek eszközökre, eledelekre és ápolószerekre fogsz bukkanni. Ezekkel aztán maximális kényelmet biztosíthatsz majd a karmincás uraságnak vagy hölgyeménynek, legyen annak bármilyen is a habitusa, illetve a kinézete.

Ma már szinte minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb életkörülményeket biztosíthassuk doromboló barátainknak. Ha meg tudod teremteni azt a biztonságos környezetet a számára, ahol jól érzi magát, akkor nem lesz veszélyben sem ő, sem pedig a környezete. Fel tudsz szerelni az ajtóra speciális csapóajtót, hogy egyszerű legyen a ki- és a hazajutás. A kaparófák lehetőséget adnak a karmincák tökéletesre fenéséhez. Hidd el, jobb ez, mint a bútorok használata erre a célra.

Finomat a cicapocakba

Ha finom és tápláló eleséget keresel a cicusod számára, akkor olyan termékeket keress, amelyben sok fehérje és kevés szénhidrát van. Neki ugyanis erre van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan fejlődhessen és sokáig egészséges maradhasson.

Ma már nagyon sokféle ízű macskatápot vásárolhatsz, de a kicsit elhízott vagy speciális étrendre szoruló egyedek számára is találsz megfelelő összetételű eledeleket. Ha az összetevők felsorolásában az első helyen valamilyen húsfajta szerepel, akkor az nagyon jó. Ugyanúgy, mint a kozmetikumok esetében, itt is a felhasznált mennyiség alapján tüntetik fel a gyártók az alapanyagokat.

A kiváló minőségű száraz macskatápokban csak az alábbiak lehetnek: hús és/vagy hússzármazék, gabona, hal, nyersrost, tejtermék, vitaminok, ásványi anyagok. Persze minden esetben a cica életkora, fajtája, speciális igényei az elsődlegesek, de persze az életmód is lényeges. Más kell a kinti, más kell a szobacicának.

Nagyon tisztaságszeretők

A macskák kínosan ügyelnek a tisztaságra, a dolgukat az alomban elássák. Ha megtaláltátok a megfelelő és kényelmesen használható macska illemhelyet és a bele való tökéletes macskaalmot, akkor már csak annak rendszeres takarításáról és utánpótlásáról kell gondoskodni, a többit a cicus elintézi. Ha pedig speciális gyógyhatású szerekre vagy valamilyen vitaminra van szüksége a dorombolónak, ezeket is megtalálod a Falatozoo.hu állateledel webáruház speciális termékei között.

Egyben mindig teljesen biztos lehetsz, a kiegyensúlyozott és minőségi étrendet és a biztonságos környezetet a bársonytalpú barátod rengeteg dorombolással hálálja majd meg neked.

Címkék: falatozoo, reklám