null

Mi az a fotókönyv, és milyen előnyei vannak a készítésének?

A myprintpix.hu oldalán a fotókönyv készítésének minden részlete könnyen megismerhető, mert lépésről lépésre nyújtanak segítséget. Így a kezdők számára is csak egy egyszerű kihívás az alkotás.

A mai felgyorsult világban, szinte mindenki kezében ott a mobiltelefon, így rengeteg képet készítünk nap mint nap. De ki az, aki ezeket rendszeresen végiglapozza? Akár több ezer képet!

A legszebb képek így könnyen a süllyesztőbe kerülhetnek, elvesznek a digitális éterben. A fotókönyv készítéssel viszont egyszerűen, mindenki számára megvalósítható módon kerülnek egy művészi szintre.

Mikor lehet egy fotókönyv tökéletes ajándék?

Albumot persze nem csak saját magunknak készíthetünk, hanem a szeretteinknek is. Sokszor nehéz kitalálni, hogy milyen személyes ajándékkal lepjük meg egymást a jeles ünnepeken. Így viszont örömkönnyeket csalhatunk a családtagjaink szemébe.

Születésnap: Még azokat az idős rokonainkat is meglephetjük vele, akiknek úgy érezzük, hogy semmire sincs szüksége. Számukra igazi kihívás ajándékot találni, az idős emberek  is szeretik az emlékeket.

Házassági évforduló: Ha az elmúlt évekből megkeressük a legszebb képeket, akkor egy fotókönyvvel újraélhetők a közös pillanatok. A másik fél pedig úgy érezheti, hogy időt és energiát szántunk a tökéletes ajándékra. Így biztosan lenyűgözzük vele.

Anyák napja: Legyen valaki édesanya vagy nagymama, egy fényképes, egyedi ajándékkal nehéz mellélőni. A gyermekek vagy az unokák legszebb képei – akár évenkénti sorozatban is – felkerülhetnek a polcra. Ezek azok a képek, amiket még tíz év múlva is újra fogunk nézni.

Karácsony: Egy fotóválogatás kedves, személyes ajándék lehet a családtagoknak vagy barátoknak is. Jó tipp például, ha az elmúlt év legfontosabb eseményeiről vagy a legviccesebb képekből készül a meglepetés.

Szerencsére ez egy sok alkalomra bevethető ajándék, ami a különböző életkorokban egyformán népszerű. Talán pont azért, mert a közös pillanatok emlékét eleveníthetjük fel és adjuk ajándékba a másiknak. Elismerve ezzel, hogy ezek az élmények számunkra is nagyon fontosak.

Egyszerű lehetőség a profi minőségre

Ahhoz, hogy valami egyedit alkossunk, nem is kell bonyolult tervezési folyamatokat végigcsinálni. Először is válassza ki a méretet. Majd egy könnyen használható online felület segítségével feltölteni a kiválasztott fotókat. Innen egyszerűen behúzhatókká válnak a képek arra az oldalra, amelyikre szeretnénk.

Ha pedig elkészültünk és mindennel, elégedettek vagyunk a szerkesztéssel, akkor nincs más dolgunk, mint leadni a rendelést. A saját fotókönyvünk pedig pár nap múlva meg is érkezik majd hozzánk.

Címkék: fotókönyv, reklám