A legelső nagyobb fesztivál a Fishing on Orfű június 19-22-ig kerül megrendezésre. Ez a fesztivál leginkább a nyugalmas és csodálatos környezetről, illetve az alternatív zenékről ismert. A hűvös tóparton és az erdő szélén bulizhatjuk végig ezt a pár napot ismert magyar fellépők és különféle zenekarok társaságában, mint például: 30Y, Esti Kornél, Quimby és Krúbi.

Ajánlom ezt a fesztivált mindazoknak, akik kedvelik az alternatív zenét, a magyar fellépőket és elvontabb, művészibb beállítottságúak!

Az orfűi fesztivált követi a VOLT Fesztivál Sopronban június 26. és 29. között. Rengeteg híres előadó áll itt is színpadra, hogy csak Robin Schulz-ot, Lost Frequencies-t vagy a Punnany Massif-ot említsük, de eljön Slash, a Cypress Hill és a Slipknot is.

Ez a fesztivál a legjobb azok számára, akiknek változatos és egyedi a zenei ízlésük.

A Balaton Sound várhatóan ismét hatalmasat fog szólni Zamárdiban július 3-7-ig. G-Eazy, Timmy Trumpet és The Chainsmokers is velünk fognak bulizni ezekben a napokban.

A legismertebb számok szólnak mind az öt napban és mindenképp ez az elektronikus zene kedvelőinek a kedvenc fesztiválja.

A Bogart Fesztivált most első ízben (július 5-7-ig) rendezik meg Alsóbogáton. Ez a könnyed és kellemes rendezvény akár egy csaladi kirándulásként is remekül megállja a helyét. A szervezők rengeteg zenei, sportos, táncos és különféle művészeti programmal várják az érdeklődőket.

Az oda látogatók garantáltan pihentető és tartalmas napokra számíthatnak.

Július 11. és 14. között második alkalommal vár mindenkit szeretettel Szilvásszentmárton a F.A.L.U. Fesztivállal, ahol elsősorban a hagyományok és népzene lesz központban. Erre a rendezvényre a Margaret Island, a Vad Fruttik és a kaposvári fiatalokból álló Z-Generáció is minden odaadással keszül. A megyeszékhelyről fesztiválbusz is indul, tehát még könnyebb lesz a helyszín megközelítése.

Látogassanak el a F.A.L.U-ra, ha egy kis kultúrára és pihenésre vágynak!

Hagyományosan a nyár utolsó hónapjában rendezik Magyarország legnagyobb fesztiválját, a Szigetet augusztus 7-13-ig. Itt fellép - tényleg a teljesség igénye nélkül - Ed Sheeran, Post Malone, Macklemore és a Twenty one pilots, akikre garantáltan ezrek lesznek kíváncsiak.

Ez a fesztivál biztosan az év egyik legnagyobb bulijának ígérkezik, ha ellátogatunk az Óbudai-szigetre.

Az évszak záró fesztiválja, a Strand augusztus 20. és 24. között. Kellemes nyárzáró bulinak ígérkezik zamárdi rendezvény, szintén a legjobb fellépőkkel, mint például Jonas Blue, Majka és Bastille. Ez a fesztivál eleget tesz minden zenei ízlésnek. Számos remek előadót hallgathatunk és tekinthetünk meg a különböző színpadokon, miközben reggelig bulizhatunk minden nap.

A fáradtság és a kimerültség garantált lesz, viszont megéri, mert láthatjuk kedvenc előadóinkat élőben!

Címkék: pont nektek, sztár, zenekar, koncert, fesztivál, Balaton