tipszmiksz csabi blur


Mint arról korábban mi is beszámoltunk: óriási visszhangot váltott ki az interneten a szombati Rákóczi–MTK bajnoki mérkőzés egyik momentuma, amikor kivezették a stadionból a kaposváriak egyik legismertebb szurkolóját, Tipszmiksz Csabit, amiért a VIP-szektorból kemény hangon odamondogatott a Rákóczi vezetőedzőjének.

– Természetesen bármelyik szurkoló elmondhatja a véleményét, de az illető nem ott tette meg, ahová szólt a jegye – mondta a klub honlapjának a Rákóczi ügyvezetője, Illés János. – A szurkoló, akit később kivezettek a stadionból, átmászott a VIP-szektor kerítésén, és útszéli stílusban fogalmazta meg kritikáját, ami ebben a formában egyáltalán nem megengedhető. Sajnálatos az eset, de az egyesület a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet. Természetesen minden egyes szurkolóra szüksége van a csapatnak, nincs arról szó, hogy Csabát kitiltottuk volna a stadionból.

Csabát még szombaton, nem sokkal az incidens után értük el telefonon. Akkor azt mondta: - valóban, a kispad környékére mentem és beolvastam a vezetőedzőnek. A csapat egész éves teljesítménye elkeserítő, és az a véleményem, hogy az eredménytelenségben Prukner László is benne van vastagon. Ennek ellenére nem hiányzok egy meccsről sem. Dühös lettem, és odakiabáltam az edzőnek, hogy ugyanazt műveli a kaposvári együttessel, mint azt a kiesett zalaegerszegi gárdával is tette. Neki tulajdonképpen a kritikát is bírnia kell! Nekem meg ami, szívemen, a számon; ez talán engedtessék meg nekem! -

Úgy néz ki, végül szerencsésen zárul ez a történet, és továbbra is a lelátókról szurkolhat kedvenc csapatának az internetes legenda.

Rákóczi: Tipszmiksz Csaba jöhet meccsre

 

Nem tiltják ki a kaposvári csapat mérkőzéseiről a lelátó emblematikus rajongóját, Orbán Csabát.

 

Mint arról korábban mi is beszámoltunk: óriási visszhangot váltott ki az interneten a szombati Rákóczi–MTK bajnoki mérkőzés egyik momentuma, amikor kivezették a stadionból a kaposvári Rákóczi egyik legismertebb szurkolóját, Tipszmiksz Csabit, amiért a VIP-szektorból kemény hangon odamondogatott a Rákóczi vezetőedzőjének.

 

– Természetesen bármelyik szurkoló elmondhatja a véleményét, de az illető nem ott tette meg, ahová szólt a jegye – mondta a klub honlapjának, a Rákóczi ügyvezetője, Illés János. – A szurkoló, akit később kivezettek a stadionból, átmászott a VIP-szektor kerítésén, és útszéli stílusban fogalmazta meg kritikáját, ami ebben a formában egyáltalán nem megengedhető. Sajnálatos az eset, de az egyesület a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet. Természetesen minden egyes szurkolóra szüksége van a csapatnak, nincs arról szó, hogy Csabát kitiltottuk volna a stadionból.

 

Csabát még szombaton, nem sokkal az eset után értük el telefonon. Akkor azt mondta: - valóban, a kispad környékére mentem és beolvastam a vezetőedzőnek. A csapat egész éves teljesítménye elkeserítő, és az a véleményem, hogy az eredménytelenségben Prukner László is benne van vastagon. Ennek ellenére nem hiányzok egy meccsről sem. Dühös lettem, és odakiabáltam az edzőnek, hogy ugyanazt műveli a kaposvári együttessel, mint azt a kiesett zalaegerszegi gárdával is tette. Neki tulajdonképpen a kritikát is bírnia kell! Nekem meg ami, szívemen, a számon; ez talán engedtessék meg nekem! -

 

Úgy néz ki, végül szerencsésen zárul ez a történet, és továbbra is a lelátókról szurkolhat kedvenc csapatának az internetes legenda.

Címkék: kitilt, csaba, tipszmiksz, internet, rákóczi, kis szines