A régóta népszerű programon Szita Károly, Kaposvár polgármestere elmondta: több lakóközösség is kérte már, hogy ne csak nyárbúcsúztatókra legyen alkalom, hanem ilyen, nyárvárókra is.

A településrész önkormányzati képviselőjelöltje, Bedő Kornél pedig arról beszélt: a város legzöldebb lakótelepén igazán összetartó közösség él, amely szívesen fogadja a távolabbról érkezőket is.

Hasonló gondolatokat osztott meg stábunkkal Kis Pálné is: "Nagyon örülök a jó időnek és annak, hogy újra lehetőségünk van a szabadban találkozni a barátokkal, ismerősökkel. Ilyenkor a családok is összejönnek, a gyerekek, az unkokák. Úgy tudom, városszerte lesznek hasonló rendezvények és ahová tudunk, el is megyünk." 


Nyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepenNyárváró délután a Zaranyi lakótelepen
Nyárváró délután a Zaranyi lakótelepen
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A programok sorát a Forte Brass Band fellépése, rendőrségi bemutató, íjászkodás és számos játékos vetélkedő színesítette és nem maradhattak el a finom falatok sem.

Címkék: Zaranyi, nyárváró, lakótelep, város, család, közösség, Kaposvár, kis szines