A szobában a férfi levette nadrágját és az alsónadrágját, majd győzködni kezdte a sértettet, hogy közösüljön, illetve fajtalankodjon vele és az élettársával. A fiatal nő erre nem volt hajlandó, hanem a szobában leült egy matracra. Ezután élettársa többször kielégítette a férfit, miközben a vádlottak győzködték a sértettet, hogy közösüljön, valamint fajtalankodjon velük.

Hajnali 4 órakor, mivel a sértett továbbra sem volt hajlandó eleget tenni a vádlottak felhívásának, a férfi ököllel kétszer arcon ütötte, megpróbálta letépni a nadrágját, a matracra lökte és felszólította, hogy vetkőzzön le. A sértett ennek nem akart eleget tenni, ezért a nő is vetkőzésre szólította fel. Ekkor a sértett már nem mert ellentmondani és levetkőzött. Később a bántalmazás és fenyegetések hatására többször közösült vele.

Ezután a hajnali órákban a sértett távozni akart, összeszedte a korábban levett ruháit, felöltözött és elindult az ajtó felé, de a nő visszalökte a szobába. A férfi ekkor a sértettet újra magához rántotta, és felszólította, hogy ismét vetkőzzön le, és akarata ellenére megint megerőszakolta. A vádlottak közül a férfi előzetes letartóztatásban van.

Címkék: Ivánfahegyalja, nemi erőszak, kék hírek, Kaposvár