"Kaposvár nyert egy újabb nagykövetet! Városunk továbbra is számít a leköszönő főigazgató munkájára, szakmai tapasztalatára" - így fogalmazott Szita Károly polgármester, aki egy, a Kaposvár 150 emlékév kapcsán készített, sorszámozott érem átadásával mondott köszönetet a városlakók nevében.

Dr. Moizs Mariann 17 esztendőn át dolgozott a mára európai szintűre fejlesztett egészségügyi intézményben. Nevéhez kötődik a póluskórház megépítése és annak szakmai megújítása is. Az elmúlt tíz esztendőben végrehajtott korszerűsítéseknek is köszönhetően a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház méltán tölti be a megyei irányító funkciót - emelte ki a főigazgató, aki szerint hatalmas eredmény, hogy a város településpolitikája és a kórház szakpolitikája ma már összhangban mozog.

"Mindig törekedtem és törekedtünk arra, hogy újabb és újabb ellátási formákat hozzunk be a rendszerbe. Ez történt tíz éve. Emellett meghatározó volt az is, hogy elkezdtünk foglalkozni a kaposváriak egészségmegőrzésével is. Azzal, hogy ennek a városnak akkor van jövője, ha egészségesek a honpolgárok és ezért mi rengeteget tettünk és teszünk." - mondta el dr. Moizs Mariann, aki április elsejétől a Belügyminisztériumban, szakmai főtanácsadóként folytatja munkáját.

Címkék: főigazgató, Moizs Mariann, kórház, Siófok, egészségügyi anyagok, Kaposvár