A szintén NB III-as Paks II. csapatát fogadta a kaposvári alakulat a negyedik téli edzőmérkőzésen, a stadion mögötti edzőpályán - kezdi meccsösszefoglalóját a rakoczifc.hu.

Székely Tibor: "Egy picit tompábbak voltunk, de ez teljesen természetes ebben az időszakban. A tompaságot főként a labdakihozataloknál és az átmeneteknél éreztem, ennek ellenére maximálisan elégedett vagyok a játékosokkal. Sajnos újra egy rögzített helyzetből kaptunk gólt, de mentünk tovább, játszottuk a saját játékunkat, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, szép gólokat szereztünk, melyekkel fordítottunk. Az első félidőben látottakkal elégedett vagyok, a másodikban érezhető volt egy kis megtorpanás, számomra érthetetlen módon kapkodtunk, ezen dolgoznunk kell a folytatásban. Ami viszont öröm, hogy az akadémista fiatalok jól szálltak be a mérkőzésbe, ígéretes jövő előtt állnak."

Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC II. 3–1 (3–1)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, edzőpálya, 100 néző. V.: Balikó.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler (Horváth F., a szünetben) – Heil (Czimmermann, a szünetben), Gál M., Harsányi – Ekker (Rituper, a szünetben), Horváth B. (Pintér M., a szünetben), A. Mazzonetto (Magyar M., az 56. percben), Szederkényi (N. Mazzonetto, a szünetben), Pusztai (Ipolyi-Várkonyi, az 56. percben) – Hampuk (Mayer M., a szünetben), Babinszky (Ötvös, a szünetben). Vezetőedző: Székely Tibor.

Paksi FC II.: Kovács F. – Köllő, Ádám D., László M., Szabó A., Perger, Ignácz, Lapu, Palóka, Pesti, Szauer. Csereként pályára lépett: Babos, Binder, Pupp, Győrfi, Máté Cs., Répási, Gáspár, Holka, Marosi, Bakodi. Vezetőedző: Kindl István.

Gólszerzők: Babinszky (a 29. és a 32. percben), Ekker (a 34. percben), illetve Ádám D. (a 11. percben).

Címkék: Paks II, NB III, Rákóczi, Kaposvár, sport