A múltheti nagyobb különbségű veresége után összeszedte magát a Ferro gárdája és magabiztosan nyerte meg soron következő mérkőzését. Gólzáporos győzelmet aratott a listavezető Ebola alakulata, egy tucatot helyeztek el ellenfelük hálójában. Ismét nyert a Matracvarázs, most szoros küzdelemben egygólos győzelmet aratottak. A Zsíroskönyérnek sem volt sima találkozója, alaposan meg kellett dolgozniuk a három bajnoki pontért.  Győzött a Maker Autó is a fordulóban, Mayer Barna négy góljának köszönhetően. A HGA Biomed csapata visszalépett a bajnokságtól, a soros ellenfelük így mérkőzés nélkül jut a három bajnoki ponthoz.

Focivilág Kupa eredményei:

Matracvarázs-QLR  PC Bontó 3-2
Góllövő: Sárközi 2, Bunovácz, ill. Horváth, Pápai.

A Matracvarázs már 3-0-ra vezetett, az ellenfele próbált zárkózni, de gólokat csak a mérkőzés utolsó negyedében tudtak rúgni. A határozottabban futballozó csapat nyerte a találkozót.

Ebola-Cefre 12-4
Góllövő: Decsi 6, Pető 5, Vajda, ill. Horváth 2, Erdei 2.

A sportszerű összecsapáson már 8-0-ra is vezetett a listavezető és előnyét meg is őrizte, a Cefre csak a találkozó vége felé talált a hálóba.

Zsíroskönyér-Kórház 5-3
Góllövő: Rákosa 2, Vendriczki 2, Plajbász, ill. dr. Kellner 3.

Alaposan megizzadt a Zsíroskönyér a lelkes Kórház csapata ellen. Az utóbbi szerzett vezetést, majd felváltva estek a gólok, a második félidő vége felé azonban Bükiék a maguk javára fordították a találkozót.

Ferro-M-Car Bérautó 8-3
Góllövő: Ágoston 3, Márton 3, Németh 2, ill. Magyar L 2, Cséplő.

Sportszerű, hajtós mérkőzést vívott a két gárda egymással. Precízebb csapatjátékának és jobb helyzetkihasználásának köszönhetően a Ferro ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Liberi-HGA Biomed 0-3
Játék nélkül

Gépész Kadétok-Maker Autó 1-4
Góllövő: Szücs-Lukács, ill. Mayer Barna 4.

Már az első félidőben eldölt a mérkőzés Mayer Barna találatainak köszönhetően, aki a végére négyig jutott. A fiatal gépészesek sokat futottak, de igazi helyzetük nem akadt. 

Címkék: Sportpálya 2004 Egyesület, kispálya, labdarúgás