Bátran kezdett a KVK: Petrovski kétszer is bevette a fővárosiak kapuját az első negyedben és Jajcinovic, valamint ifj. Berta is betalált, így 4-2-es vendégvezetéssel zárult a játékrész - írja összefoglalójában a kaposvári klub honlapja.

A folytatásban Dobos növelte tovább a somogyiak előnyét és a hazaiak ezt követően sem tudtak közelebb férkőzni. Juhász-Szelei is eredményes volt, majd 2 másodperccel a negyed vége előtt ifj. Berta állította be a félidei 7-4-es eredményt.

Nekiugrott a BVSC a vendégeknek a harmadik felvonás elején, Pásztorék fel is jöttek egy gólra. Dobos révén azonban rögtön jött a válasz Surányi László csapatától, majd Horváth és Varga is betalált, így ismét megnyugtató előnyre tett szert a KVK.

A negyedik negyed elején ismét megpróbált feljönni a hazai alakulat, de Csoma Kristóf és előtte a védelem jól állta a sarat, miközben Mijicék támadásban is tudtak újítani. A kaposváriak végül 13-11-re nyertek a Szőnyi úton, amely idén még egyik csapatnak sem sikerült a bajnokságban!

Címkék: BVSC, vízilabda, KVK, bajnokság, sport, Kaposvár