A Sportcsarnok pályáján megkezdődött a kispályás bajnokság 2021-2022-es szezonja. Az elmúlt év pontvadászata a pandémia miatt sajnos nem fejeződött be, nem lehetett bajnokot hirdetni, remélhetőleg a mostani szezonban nem lesz ilyen helyzet. Az idén csak 15 csapat nevezett a pontvadászatra, öt csapat sajnos megszünt az elmúlt időszakban.

A mérkőzések keddi és szerdai napokon kerülnek megrendezésre a Sportpálya 2004 Egyesület szervezésében. A bajnokság dobogós helyezetteit díjazzák a rendezők, valamint a gólkirályi címért is versenyt írtak ki.

QLR PC Bontó-HGA Biomed 3-6
Góllövő: Szőke Z, Szőke B, Gálosi, ill. Keszthelyi 2, Törzsök 2, Takács, Sulcz,
A bajnokság nyitó találkozóján végig a Biomed gárdája vezetett, az ellenfele csak futott az eredmény után. Jól tartották magukat, de a több cserével érkező csapat nyerte a mérkőzést.

Zsíroskönyér FC-Somogy Sportja 1-0
Góllövő: Rákosa.
Jó iramú, helyzetekkel tarkított összecsapás volt e két egylet megmérettetése, harcos, helyenként paprikás mérkőzést láthattunk. Végül egy, a második félidőben rúgott góllal kerekedett felül a Zsíroskönyér.

Ebola-Matracvarázs 10-0
Góllövő: Decsi 3, Pető 3, Németh D 2, Kulcsár, Balikó.
Sportszerű meccset vívott a két gárda, az Ebola végig gólratörően, nagy fölényben játszott. A különbség annak köszönhető, hogy jelentős vezetés után sem álltak le a gólgyártással.

Maker Autó-VNFSZK 5-4
Góllövő: Markos 2, Tabi 2, öngól, ill. Zakócs 2, Golita 2.
Hajtós, színvonalas volt a találkozó, melyen felváltva estek a találatok. Az egyenlő erők küzdelméből a Maker Autó gárdája jött ki jobban.

M-Car Bérautó-Nyár FC 7-1
Góllövő: Tollár 4, Cséplő, Horváth, Antyipenkó, ill. Orsós.
A sportszerű találkozót magabiztosan nyerte az M-Car Bérautó alakulata. Az ellenfelük csak a mérkőzés elején tudott nagyobb ellenállást kifejteni.

Ferro-Liberi 5-4
Góllövő: Ferencz 3, Németh 2, ill. Simon 2, Varga, öngól.
Jó iramú, hajtós összecsapást nézhettünk végig a két csapat előadásában. Itt is felváltva estek a gólok, az utolsó percben tudta a Ferro megnyerni a mérkőzést.

Cefre-Kórház 10-1
Góllövő: Dózsa 3, Nagy 2, Rofrics 2, Balogh 2, Sznopek, ill. Orsós.
A forduló utolsó találkozóján végig nagy fölényben játszott a Cefre gárdája, magabiztosan, nagy különbséggel nyertek. A Kórház alakulatának csak becsületgólra futotta.

A következő forduló (09.07-08.) párosítása: Kedd: 19.30 Matracvarázs-M-Car Bérautó, 20.15 Somogy Sportja-Maker Autó, 21.00 Liberi-Ebola, Szerda: 18.00 VNFSZK-QLR PC Bontó, 18.45 Kórház-Gépész Kadétok, 19.30 Nyár FC-Cefre, 20.15 HGA Biomed-Ferro.

Címkék: focivilág, gólkirály, kispálya, bajnokság, labdarúgó, sport