A tabella élén álló 1. MCM-Diamant együttese a korábbi ötszörös bajnok Békéscsabát látja vendégül a Kaposvár Arénában, pénteken 18 órai kezdettel. 

A BRSE együttese néhány évvel ezelőtt még a honi női röplabda csúcsán volt, egymás után ötször nyert bajnoki címet, emellett több alkalommal a Magyar Kupa-elsőséget és a Közép-európai Liga aranyérmét is elhódította. A kaposváriak jelenlegi vezetőedzője, Sasa Nedeljkovic két éven át irányította a viharsarkiakat, és minden trófeát begyűjtött velük, amit csak be lehetett. A Diamant mostani játékosai közül korábban Tálas Zsuzsanna, Szpin Renáta és Tatjana Matic is kiemelkedő eredményeket ért el a Békéscsaba színeiben. 

A békésiek a most futó szezonban eddig az elvárások alatt teljesítettek, a tabella negyedik helyén állnak, a Magyar Kupában pedig a negyeddöntő jelentette számukra a végállomást. Nem véletlen, hogy a klubvezetés alaposan belenyúlt a csapatba, és az elmúlt hetekben előbb egy spanyol átlót, majd egy jó nevű szerb feladót szerződtettek, az előrelépés reményében. 

Kövessék velünk élőben a két csapat bajnokiját!

Címkék: békéscsaba, 1.mcm-diamant kaposvár, röplabda, sport