Nagy a torlódás a bajnokság élmezőnyében, nagy a harc a dobogós helyekért, még reálisan három gárda végezhet a bajnoki címet érő pozícióban, mindegyiküknek 21 pontja van.

Papíron még a Kuvaszuk is beleszólhat az érmet érő helyezésért folytatott küzdelembe, a mostani fordulóban az M-Car csapatát múlták felül. Magabiztosan nyert a SIM-Team, nagy csatában az Alibi csapata.

A tavalyi bajnok Fapuma szabadnapos volt a játéknapon, így közvetlen vetélytársai pontszámban beérték őket.

Az Irodagép kupa eredményei:

Kuvaszok M-Car Bérautó 6-4

Góllövő: Ceglédi 3, Erdei, Dávid, Sznopek, ill. Horváth 3, Tallósi.

A gólgazdag mérkőzésen végig a Kuvaszok alakulata irányította a játékot, és megérdemelten nyert. Az M-Car csak futott az eredmény után, egyenlíteni nem sikerült nekik.

SIM-Team-Interspájz 7-2

Góllövők: Vadas 5, Tabi, Szilvai, ill. Sulyán, Tábori.

A találkozón magabiztosan győzött a SIM-Team, erőlködés nélkül jutott a három bajnoki ponthoz. Vadas Zalán öt góllal járult a nagyarányú győzelemhez.

Két Testvér Pizzéria-WIN-Team 2010 11-4

Góllövők: Lukács 4, Fila 4, Neubauer 2, Németh, ill. Carlos 4.

Gólfesztivált rendezett a Két Testvér gárdája a csütörtöki játéknap utolsó összecsapásán. Hiába Carlos Sinhori négy találata, csapata nem tudta megszorítani ellenfelét.

Zsíroskönyér FC-Ebola 2-0

Góllövők: Szalai 2.

A mezőnyben egyenrangú ellenfél volt az Ebola, de nem sikerült helyzeteikből gólt elérni, a Zsíroskönyér a góllövőlista-vezető két találatával begyűjtötte a három pontot.

Alibi FC-Fekete-Sarki Kocsma 3-2

Góllövők: Ricardo, Nagy, Fónai, ill. Decsi, Németh.

Felváltva estek a gólok a forduló utolsó találkozóján, melyet az Alibi kis különbséggel nyert meg. A szerencsésebb csapat szerezte meg a győzelmet.

null

A következő forduló (02.08-09) párosítása: Csütörtök 19.15 SIM-Team-M-Car Bérautó, 19.55 WIN-Team 2010-Alibi FC, 20.35 Fapuma FC-Két Testvér Pizzéria, Péntek 19.55 Fekete-Sarki Kocsma-Kuvaszok, 20.35 Interspájz-Ebola.

Címkék: terem, bajnokság, kispálya, labdarúgás, sport