Marko Spica hiányát nem bírta el a KKK a Jászberény ellen. A kaposváriak szerb, magyar kettősállampolgárságú centere még a berény elleni utolsó edzésen húzta meg a combját, emiatt pedig mindössze tizenhárom percet játszott a múlt héten.

Spica jelenléte sokat számítana a palánk alatt, a pontjairól nem is beszélve. Hogy játszhat-e a MAFC ellen, az azonban egyelőre kérdéses.

- Nem tudom, hogy játszhatok-e a hétvégén. Jobbnak érzem már a lában, nem komoly a sérülésem az orvosok szerint. A napokban kezeléseket kaptam, és majd a mérkőzés előtt értékeljük a helyzetem - mondta stábunknak Marco Spica.

Hogy vele, vagy nélküle, a KKK mindenképp nyerne a MAFC ellen. A két együttes idén már kétszer is összecsapott egymással.

Az Orosz László emléktornán kikapott a Kaposvár a fővárosiaktól, a bajnokság elején, Oroszlányban viszont simán győztek Ivosevék.

Négy Kaposváron töltött esztendő után szombaton először fog tétmeccsen ellenfélként pláyára lépni Fodor Márton a Városi Sportcsarnokban.

A korábbi válogatott hátvéd a szurkolóktól szívélyes fogadtatásra, a sérülések és a Körmend ellen múlt héten kiállított Amin Hot eltiltása miatt pedig nehéz meccsre számít.

- Mindenképpen öröm visszatérni Kaposavárra, hiszen négy szép évet töltöttem ott a családommal. Már a nyári felkészülési mérkőzésen is nagyon szivélyesen fogadtak a szurkolók, nem gondolom, hogy másképp lenne ez most is. A mérkőzésről pedig annyit, hogy nagyon nehéz meccsre számítok, egyrészt azért, mert csonka csapattal érkezünk - tette hozzá Fodor Márton.

A szombati KKK-MAFC találkozó 18 órakor kezdődik majd a Városi Sportcsarnokban.

A mérkőzést természetesen ezúttal is élőben közvetítjük majd a kapos.hu-n!

Címkék: fodor márton, mafc, kaposvári kk, kosárlabda, sport