Huszonkilenc forduló alatt öt győzelem. Ezen a gyenge teljesítményen kozmetikáznának a Kaposvári Rákóczi játékosai az NB2-es bajnokság utolsó fordulójában. Az előzmények ismeretében azonban ehhez is bravúrra lesz szükségük a nyolcadik helyezett Zalaegerszeg ellen.

- Már biztos, hogy utolsó helyen kiestünk az NB2-ből, ez észrevehető a csapaton is, edzésen is. Fejben már nincs ott mindenki, de szeretnénk ezt az utolsó fordulót, hazai pályán a Zalaegerszeget megverni - mondta Hadaró Valentin.

A zöld-fehéreknek a Szigetszentmiklós legyőzése után felcsillant még a remény a másodosztályú tagság megőrzésére, a Soroksár elleni hazai vereség viszont végzetesnek bizonyult.

- Úgy gondolom, hogy mindenkire rányomta ez a bélyeget, hogy nem sikerült a bennmaradást kiharcolnunk. Ugyanúgy készülünk a mérkőzésre, próbálunk mindent megtenni, hogy megnyerjük, aztán meglátjuk, hogy mit hoz a mérkőzés - tette hozzá Bozsó Antal.

Ezzel együtt pedig az is fontos lenne a kaposváriak számára, hogy szépen búcsúzzanak a csapat mellett kitartó szurkolóktól.

A Zalaegerszeg elleni idényzáró vasárnap 18 órakor kezdődik a Pécsi utcai stadionban, melyről szöveges formában internetes oldalunk, a kapos.hu is beszámol majd.

Címkék: fehér, zöld, rákóczi, sport