Nem csak a felnőttek között, hanem az ifjúsági és a gyermek korosztályban is kiválóan teljesítettek az 1. MCM- Diamant Adorján uszonyosúszói az egri országos bajnokságon. A gyermekek között Pacskó Dávid négy arany és két ezüst, Marosi Blanka egy arany és egy bronz, Posza Dorina egy ezüst és három bronz, Tóth Luca egy ezüst és egy bronz, Stadler Bálint két bronz, Durgó Katalin pedig egy bronzérmet szerzett.

Váltóban két arany és két ezüst jutott a somogyiaknak.
Az ifjúságiak között Fazekas András két első és két második, Stadler Bence egy első és két második, Semostyán Róbert és Hamlin Dorothy három-három második, Matesz Viktória két második, Lengyeltóti Bence és Bognár Nóra egy-egy harmadik helyezéssel gazdagodott. Stadler Csenge két harmadik helye mellett 100 és 200 méteres uszonyos gyorsúszásban új serdülő országos csúcsot állított fel. Váltóban négy ezüstérmet könyvelhettek el a kaposváriak.

A Kaposvári Cápák SE sportolói közül Harsányi Mátyás három, Károly Zalán pedig két magyar bajnoki címet szerzett az egri nyílt uszonyosúszó országos bajnokságon, a gyermek korosztályban. A 10 évesek mezőnyében Harsányi a 100, a 200 és a 400 méteres uszonyos gyorsúszásban sem talált legyőzőre: megvédve tavalyi bajnoki címeit, és ismét ranglistavezetővé lépett elő. A fiatal reménység két ezüst- és egy bronzéremmel is gazdagította éremkollekcióját.

A 11 éves Károly Zalán nagy csatában győzött 200 és a 400 méteren, emellett két ezüstérmet zsebelt be. Kardos Eszter hatalmas egyéni csúcsokkal, 50, 200 és 400 méteren is második lett, az 50 méteres delfinúszó szám végén pedig a dobogó harmadik fokára léphetett fel. Király Zsófi 50 és 100 méteren, egyéni eredményeit megjavítva, másodikként csapott célba, 100 gyorson pedig harmadik lett.

Címkék: érem, úszás, kaposvár, sport