Jobban kezdte a Siófok elleni Somogy megyei rangadót a Kaposvári Rákóczi csapata, a félidő végére azonban így is háromgólos hátrányba kerültek a zöld-fehérek, ami egyben a végeredményt is jelentette. Az újabb vereség pedig megviselte a játékosokat is.

- Megtört a csapat nagyon fejbe én úgy érzem. Mindenképp szükség lett volna erre a három pontra a Siófok ellen, de hétfőn egy új lappal indítottunk, beszélgettünk sok mindenről és azt gondolom, hogy át tudjuk állítani a fejeket - mondta a csapat védője, Vermes Krisztián.

A tiszta fejekre pedig már a hétvégén szükség lesz. A tavasszal még veretlen Békéscsaba látogat Kaposvárra, akik a jó szereplésüknek köszönhetően szép lassan a tabella harmadik helyéig kúsztak fel. Ráadásul az őszi meccset is 1-0-ra a lila-fehérek nyerték, így lenne miért visszavágni nekik.

- Minden csapatot tisztelünk, ebben az osztályban bárki megverhet, bárkit szóval hiába vannak ők az élmezőnyben, és célozzák meg a feljutást, nekünk nem lehet más célunk ezen a mérkőzésen mint, hogy megnyerjük - válaszolta Faggyas Milán.

Prukner László fiai a tabella utolsó előtti helyéről vágnak neki a bajnokság utolsó hat mérkőzésének. Hátrányuk, az utolsó bennmaradást jelentő helyhez képest hat pontra nőtt az előző körben. Ennek ellenére a játékosok látnak esélyt az NB II-es tagság megőrzésére.

- A mi kezünkben van a sorsunk. Ha a hétvégi mérkőzést megtudnánk nyerni, akkor azt gondolom, hogy elindulnánk fölfelé. Az első győzelem lesz nehéz, onnantól kezdve ebben a csapatban van annyi, hogy bennmaradjon az NB II-ben - tette hozzá Faggyas.

A Békéscsaba elleni mérkőzés szombaton 19 órakor kezdődik a Pécsi utcai stadionban, melyről szöveges formában a KaposPont is beszámol majd!

Címkék: NB 2, Békéscsaba, Kaposvári Rákóczi, sport