A Sportpálya 2004 Egyesület városi teremlabdarúgó bajnokságának utolsó előtti fordulójában már eldőlt, hogy új bajnokot avattak, a Két Testvér Pizzéria még sohasem nyerte meg a sorozatot. A tavaly első érmét nyerő csapat a bronzérmet aranyra cserélte, így joggal voltak elégedett az idei szezonukkal. A csapat veretlenül végzett az élen, ráadásul a rangadókat magabiztosan nyerte, így kétség sem férhetett hozzá, hogy a legegységesebb csapat lett a bajnok.

A Milf FC idén is az egyik legfőbb bajnokesélyes volt, és nem sok hiányzott az aranyéremhez. A rutinos futballistákból álló brigád összességében elégedett volt az ezüstéremmel is, de szeretnének még majd aranyérmet látni a nyakukban. A csapat törzstagja több játékost is kiemelt.

A Kaposstil-FIFA 2005 csapata végzett a harmadik helyen, a tavalyi bajnok az egész sorozat alatt létszámgondokkal küzdött, így reaális számukra a harmadik helyezés. Ennek ellenére jövőre szeretnének frissíteni.

Az utolsó fordulóban a Somogy Sportja 6-5-re verte a Fortuna Vendéglőt, a Milf FC 9-0-ra a Tarantinot. A Sim Team 11-8-ra nyert az M-car Autókerekedés ellen, a Justina Cukrászda pedig 7-2-re múlta felül a Takuma Brétászk Satot. A gólkirályi címet a Sim Team csatára, Simon Máté vihette haza, miután az utolsó fordulóban ötöt vágva megelőzte Dobos Rolandot, és végül 26 találattal végzett a lista élén.

Címkék: terem, foci, kaposvár, sport