Komoly pofonba szaladt bele a Kaposvári Rákóczi csapata a mögöttünk hagyott hétvégén. A fiúk a szintén kiesés ellen küzdő Csákvár otthonában léptek pályára, ahol a hazaiak már 4-0-ra is vezettek. A kaposváriaknak a szépítés még összejött, de innen már nem volt visszaút a meccsbe.

- Győzni szerettünk volna, mert szeretnénk lerázni a mögöttünk levőket. Igaz nehéz helyzetben vagyunk, voltunk, meg még valószínűleg leszünk is egy pár hétig. Reméljük ez meg fog oldódni. A pályára úgy mentünk ki, hogy megpróbáltunk mindent félre tenni, mint profi labdarúgók, a pályán csak az számít. Az első gól után egy kicsit látszott a csapatonms, hogy megrogyott mindenki. Ott megakadt valami - mondta Kiss Márton.

A fiúkra most hétvégén sem vár egyszerű feladat. Az ellen a Sopron ellen lépnek pályára, amely szintén gólgazdag mérkőzést tudhat maga mögött, hiszen 4-4-es döntetlent játszottak az Ajka csapatával. A kaposváriak ráadásul az őszi szezonban sem tudtak győzni ellenük, akkor egy emlékezetes meccsen 2-2-re végeztek a felek. A zöld-fehérek most viszont szeretnék megszakítani a hosszú hetek óta tartó nyeretlenségi sorozatukat

- Mindenféleképpen nyerni szeretnénk. Ki szeretnénk köszörülni ezt a csorbát, én úgy érzem a csapat áll a mérkőzésre, felkészültünk belőlük. Igaz volt egy-két problémánk, egy-két sérültünk, de megpróbáljuk megoldani - árulta el a kaposváriak vezetőedzője, Tamási Zoltán.

A sérülések miatt főként a védelem összeállítása okozhat majd gondot Tamási Zoltánnak, ugyanis Vermes Krisztián, Bank István és Földes Milán sem lesz bevethető a hétvégén. A Sopron elleni mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik, melyről internetes portálunk is beszámol majd.

Címkék: zöld, fehér, rákóczi, sport