A nagyszakállú télapó minden ifjút magához intett, kérdezett és az ifjú focisták csak a helyes válasz után kaphattak ajándékot.

A Kaposvölgye Labdarúgó Utánpótlásnevelő Egyesület évzáró rendezvényén több mint száz labdarúgó palánta gyűlt össze, bár a legtöbben nem is sejtették, hogy mi vár rájuk ezen a délutánon.

A Kaposvölgye csapatánál régi hagyományokra tekint vissza az évzáró Mikulás torna, amivel minden évben igyekeznek egy kicsit közelebb hozni egymáshoz a játékosokat, szülőket, edzőket.


A szervezők másik nem titkolt szándéka volt, hogy megmutathassák: ismét eredményes munka zajlik a Kaposvölgye utánpótláscsapatainál és egyre többen választják őket.

Gáspár András, a Kaposvölgye LUE edzője: "Sem a szülők, sem talán a játékosaink nem látták még így egyben ezt az egyesületet. Az volt a célunk, hogy megmutassuk, hogy ha nem is találákoznak a Bozsik tornákon, azért az U7-es korosztálytól az U15-ös korosztályig bezárólag és az U18-as korosztály beindításáig valóban milyen nagy létszámmal is tudjuk képviselni a város labdarúgását."

A jó hangulatú délutánon végül természetesen a labda is előkerült. Előbb egymás között mutathatták be a gyerekek, hogy mit is tanultak az edzéseken, majd a szülők csapata ellen is labdába rúghattak.

Címkék: Kaposvölgye, mikulás, ajándék, utánpótlás, torna, sport