A korábbi magyar válogatott pólós, Vindisch Ferenc szerezte a kaposváriak első gólját a ZF-Eger ellen. A bajnoki címvédő ekkor már négy találatnál járt. Mindez senkit nem lepett meg, hisz a hevesiek nemzetközi szinten is bombaerős kerettel érkeztek Somogyba.

A nyáron Eb-t nyert szerb válogatottból három játékos, az ezüstérmes magyar csapatból pedig Szívos, Hosnyánszky, Erdélyi és Bedő is ott volt a medencében.

A kaposváriak 5-1 után találtak be ismét és a mérkőzés ezen szakaszában méltó ellenfelei voltak az egrieknek. A második negyed 1-1-es döntetlennel zárult, a harmadikat 2-1-re a vendégek nyerték.

A KVK minden idők egyik legerősebb egri csapatától 8-3 arányban kapott ki. A kevés lőtt gól ellenére a fiúk tisztességgel helytálltak a mérkőzésen és védekezésben átlagon felül teljesítettek.

Az egri csapatból Szívós három, Erdélyi és Angyal kettő-kettő, Bedő pedig egy gólt szerzett. A meccs legjobbja a parádésan védő Mitrovics kapus volt, de az egri bekkek is ízelítőt adtak keménységükből.

A kaposvári gólokat Vindisch, Ágner és Gros szerezték.

A Kaposvári Vízilabda Klub a magyar bajnok után a Magyar Kupa-győztes ellen folytatja bajnoki szereplését. Szécsiék szombaton 16 órakor fogadják a szegedieket a Városi Fürdőben.

Címkék: Eger, Szécsi, medence, vízilabda, KVK, sport