A pontavdászat harmadik fordulójában guríthatott először hazai környezetben a Közutasok-1. MCM Szuper Ligás férfi tekecsapata. A kaposváriak az első és a második játéknapon egyaránt a fővárosban léptek dobóállásba.

- Az első a BKV Előre otthonában volt, titkon győzelemben reménykedtünk, de hatalmas vereséget szenvedtünk. az FTC otthonában nagy arányú győzelmet arattunk, jól ment a játék, és ez megmutatkizott az eredményen a meggyengült Fradi ellen - mondta Kálny Krisztián a Közutasok 1. MCM Kaposvári TK szakosztály-vezetője.

A somogyiaknak nem voltak könnyű helyzetben az elmúlt hétvégén: az elmúlt két évad bronzérmesét látták vendégül a nyáron megújult Szántó utcai pályán.

- Erősödtünbk a pápai Fodor Szilárddal. Győzelemre számítunk, és szeretnénk megszorítani, esetleg megelőzni a Zalaegeerszeget. Nem fér bele, hogy megbotoljon a csapat egy-egy ilyen meccsen, nyernünk kell mindenképpen - válaszolta Pete Sándor, a Répcelaki SE csapatkapitánya.

A hazaiak abban bíztak, hogy hazai pályán kijön majd a lépés az esélyesebb vendégcsapat ellen.

- Volt egy-két játékosnak lemaradása, de már mindenki összeszedte magát, és a lehető legjobb formában tud játszani. Kisházy hiányzik sérülés miatt, de megpróbáljuk pótolni - tette hozzá Kálny Krisztián.

A kaposváriak végül nem tudták megnehezíteni a Répcelak dolgát. Az egyetlen csapatpontot Nagy Gergő szerezte még az első körben, a folytatásban egyértelműen a vendégek voltak a jobbak. A Répcelak 7-1-es sikerrel térhetet haza. A Közutasok legénysége a következő fordulóban Zalaegerszegen vendégszerepel majd.

Címkék: mcm, répcelak, teke, kaposvár, sport