Néhány nappal ezelőtt Észak-Írország ellen kezdte az újabb Európa-bajnoki selejtezőjét a magyar labdarúgó-válogatott, amin itthon kaptunk ki 2-1-re. Mivel az eredmény után - érthetően - nem voltak túl elégedettek a szurkolók, most azt találták ki, hogy hogy a soron következő Románia elleni meccsre a játékosok fizessék ki a belépők árát.

"Valóban beszéltünk erről" - ismerte el Juhász Roland az Origónak. "Dzsudzsák Balázst és engem keresett meg a szurkoló vonat egyik szervezője, de többet egyelőre nem tudok mondani, mert a kerettagok most szanaszét vannak, ezért még nagyon az elejér jár az egész kezdeményezés."

null

Ha úgy alakul, Juhászéknak legalább nyolcszáz drukker jegyeit kellösszedobni, ennyien jelezték ugyanis máris az utazási szándékukat, de Molnár Tóth Marianna, a szurkolói vonat egyik szervezője szerint ezerkétszázig is felkúszhat ez a szám. A szurkolók képviselője azt is hozzá tette, hogy egyelőre nem érkezett elutasító válasz a megkeresésükre.

Mint emlékezetes, tavaly ősszel a világbajnoki selejtezőre is nagy volt az érdeklődés a magyar szurkolók részéről, akkor azonban simán beleszaladt a válogatott egy 3-0-ás pofonba.

A vonat egyébként október 10-én délután öt óra körül indul a Nyugati pályaudvarról Bukarestbe.

Címkék: válogatott, szurkolók, magyar, sport