A Márton Gábor vezette új szakmai stáb július elsején állt munkába, és hazai környezetben készült fel az őszi szezonra. A játékoskeret kicserélődött a nyáron: a hazai kulcsemberek mellett az összes idegenlégiós távozott, a helyüket fiatal tehetségek tölthetik majd be a pályán.

- Egy építkezéshez hasonlítva a történetet, az alapoknál sem tartunk a játékosvándorlás miatt. Szeretnénk még igazolni, szinte mindenhol szükségünk lenne rá, kész játékosokban gondolkodunk, akiknek tudnának segíteni. Sok a fiatalunk, de nagy részük még felnőtt meccset sem játszott, nem hogy NB II-es meccset - foglalta össze a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, Márton Gábor.

A legnagyobb erősítés ezen a héten futott be: visszatért Kaposvárra a válogatottat is megjárt támadó, Rajczi Péter.

- 2003 nyarán igazoltam Újpestre, 11 éve hagytam el Kaposvárt, NB II-ből mentem el, sajnos ide érkeztem. Tele vagyunk fiatalokkal, szeretnék segíteni abban, hogy a klub talpra álljon, és a későbbiekben újra merészebb terveket szövögethessenek Kaposváron - mesélte a játékos.

A Rákóczi a Csákvár ellen kezdi meg a szereplését hazai pályán, majd a Sopron elleni idegenbeli és a Mezőkövesd elleni itthoni rangadó következik a sorban.

- A Csákvár egy hozzánk hasonló csapat, rengeteg fiatallal. Izgalmas mérkőzés lesz, rohanós foci, de remélem, meg tudjuk nyerni a mérkőzést - mondta Rajczi.

- A habitusomból fakad, hogy csak a győzelmekkel vagyok elégedett. Teljesen mindegy, mi volt, győzni szeretnénk. Ha a srácok meg merik csinálni, amit kérünk és amit tudnak, és ha ez remek csapatmunkával párosul, nem lehetetlen a hétvégi győzelem. Erre törekszünk, meglátjuk, mi lesz belőle - mondta a vezetőedző.

A Rákóczi-Csákvár találkozó szombaton 19 órakor kezdődik a stadionban. A Kapos Televízióban hétfőn este fél 9-től közvetítjük felvételről a mérkőzést.

Címkék: csákvár, mérkőzés, rákóczi, sport