A vegyespárosok harmadik fordulójával folytatódott a kaposvári Virágfürdőben a 1. MCM – RÖAK Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokság. Az előző napi égszakadás után kellemes hőmérsékletű homok és a tűző napnak köszönhetően ideális körülmények várták a játékosokat, akik igyekeztek is szép számban tiszteletüket tenni a versenyen.

- Ez a mai az 1. MCM RÖAK Somogy megyei strandröplabda bajnokságnak a harmadik fordulója és a mai napon csak vegyes páros kategóriában indulhatnak a versenyzők. Főleg pécsiek szokták látogatni a tornáinkat és kaposváriak, mint somogyban vagyunk és most vannak zalából is. A lányok között szép számmal vannnak nb1-es játékosok is és három páros aki gyermek korosztályú - tudtuk meg Sántosi Pétertől, a Somogy Megyei Röplabda Szövetségtől.

Az NB1-es játékosok táborát erősítette a Fino Kaposvár fiatal játékosa Vajda Tamás is. Párja most is a PEAC-os Kulrcsár Petra volt, akivel szerette volna folytatni az első fordulóban elért sikereit.

- Szeretnénk minél előrébb végezni. Az első fordulót azt megtudtuk nyerni, a másodikat azt sajnos félbe kellett hagyni mert eleredett az eső Siófokon, most ez a harmadik és reméljük, hogy minnél jobb lesz - bizakodott Vajda Tamás.

- Lejöttünk Kaposvárra játsszani, ismét Vajda Tomi a párom és remélem sikeresen fogjuk zárni ezt a mai napot. Eddig szerencsére jó időt fogtunk ki, 30 fokban meg lehet sülni, de itt a strand úgyhogy tudunk egyet mártózni - találta meg a helyszín előnyét Kulcsár Petra.

A versenyen az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem röplabdázója, Pintér Zsanett a kubai Cordies Salazarral az oldalán végzett az első helyen, megelőzve a Vajda Evelin - Ledniczky Róbert kettőst. Győzelmüknek köszönhetően át is vették a vezetést összetettben. A következő fordulóra már nem kell sokat várni, folytatás szombaton a balatonlellei Napfény strandon.

Címkék: vegyes, páros, strandröplabda, virágfürdő, kaposvár, sport