A Sportpálya 2004 Egyesület ötödször rendezte meg a középiskolásoknak a KaposPont Kupát. A 10 csapatos torna három héten keresztül mozgatta meg a fiatalokat, végül a négyes döntőbe a Táncsics, a Munkácsy, a Széchenyi és a Kinizsi középiskola jutott.

Az első elődöntőben a Széchenyit taktikus jhátékkal verte 3-1-re a Munkácsy, a másik ágon büntetők döntöttek a 2-2-es döntetlent követően, amelyben egy góllal jobbnak bizonyult a Táncsics a Kinizsinél.

A bronzmeccsen vízilabda eredmény született, a Széchenyi 8-6-ra verte a fáradt Kinizsit, a döntőben pedig a végig vezető Munkácsy ellen két perc alatt fordított a hajrában a Táncsics, és 2-1-es győzelmével másodszor hódította el a kupát története során.


A gólkirályi címhez 11 gól kellett, és ezt a Kinizsi csatára, Orsós Richárd érte el, aki a csapatnak köszönte a díjat, mivel sok jó labdát kapott.

A torna legjobb kapusának Czeferner Richárdot választották, aki a győztes Táncsics csapatát erősítette és több bravúrt is bemutatott.

A Sportpálya 2004 Egyesület rendezvényére a Gyakorló iskola biztosította a pályahasználatot, a kupákat pedig a KaposPont jóvoltából vehették át a győztesek.

Címkék: KaposPont, kupa, Munkácsy, Táncsics, középiskola, diák, sport