A Desedát teljes egészében körbe veszik változatos túrautak, jól tudták ezt azok a sportemberek is, akik arra vállalkoztak, hogy körbesétálják a tavat. A próbázókat csodás időben és festői környezet várta az I. Kaposvári Mozgásfesztiválon.

- Azért mozgásfesztivál, mert azt szeretnénk, hogy nagyon sok hölgy vasárnap délelőtt a fakanál kevergetés közben inkább jöjjön ki mozogni és mosolyogja ki magát - mondta a Somogy Megyei Szabadidősport Szövetség főszervezője, Böröczi Antalné.

null

A lelkes csapat az utolsó métereket is jó hangulatban, beszélgetve, együtt tette meg.

A próbázok egy könnyed levezetéssel zártak, majd elfogyasztották az általuk készített finom medvehagymás pogácsát is. Kaposváron hetente rendeznek Nordic Walking-túrákat. A szervezők továbbra is várják az érdeklődőket.

Hamarosan az óvodásokra és családtagjaikra is komoly erőpróba vár. A a MA-VIK Triatlon Club két hét múlva rendezi meg az óvodás családi váltó duatlont. A népszerű megmérettetés április 13-án lesz majd, a helyszín egyelőre még kérdéses, de a szervezők ígérete szerint, mindenkit időben tájékoztatnak majd.

Címkék: walking, nordic, deseda, sport