Ez lett volna a hetedik somogysárdi gól Patalomban. A házigazdák a hat bekapott találat ellenére nem vallottak szégyent. Az első félidőben ráijesztettek a Déli csoport élmezőnyéhez tartozó sárdiakra és Albert duplájának köszönhetően 2-1-es előnnyel vonultak pihenőre. A Kuti-testvérek a második félidőben megrázták magukat, Krisztián kétszer, Sándor és Richárd pedig egy-egy alkalommal talált a kapuba. A 6-2-es végeredményt Ölbei állította be.

- Az első félidőben mutatottakkal meg voltam elégedve, 2-1-re vezettünk, azt hiszem talán ennek is volt köszönhető ez a második félidei mészárlás, mert kicsit felbőszítettük a nagyon jó erőből álló ellenfelünket és hogy is fogalmazzak két szélén könnyű lovasságukkal nem nagyon bírtuk, sebességbeli különbség volt a két csapat között - mondta a patalomiak játékos-edzője, Tóth Gyula.

- Volt honnan feljavulnunk, mert az első félidőben, amellett, hogy jól kezdtük a játékot, már a 3. percben vezetést szereztünk, hogy megnyugodott volna a csapat, ehelyett kapkodóvá vált a játékunk, az ellenfél 2-1-es vezetésével fordultunk második félidőre, sikerült rendezni a sorokat, onnan öt perc alatt meg tudtuk fordítani, és onnan már csak a gólkülönbség nagysága volt kérdéses. Mindenképp dobogón szeretnénk végezni, tulajdonképpen a múlt héten a Juta meccsel egy nagyon nagy lehetőséget szalasztottunk el - árulta el a Somogysárd edzője, Vancsura Gábor.

A patalomiak tíz megszerzett ponttal a 13. helyen állnak a másodosztály Déli csoportjában, míg a Somogysárd a harmadik pozícióból várja a folytatást. A tabellát a Segesd vezeti, mögötte egy ponttal és egy meccs hátránnyal a jutaiak állnak.

Címkék: mennyei, foci, megye, labdarúgás, sport