fino

A kecskemétiek több mint húsz ászt nyitottak, így nem véletlenül nyertek 3:0 arányban.

- Ha a meccset nézzük, nekünk sem sokat kedvezett, hogy itthon voltunk. Eléggé pattogtak a labdák. ezeket egy nagyobb teremben, Kecskeméten könnyebb lesz összeszedni, és visszajuttatni az ő térfelükre, és pontot szerezni belőle - mondta a Fino Kaposvár SE játékosa, Bozóki Bence.

- Minden nap videózunk, mindig pontosan tudtuk, milyen a Kaposvár játéka. Pontosan tudtuk, mikor mi következik. Nem tetszett, hogy azt írták rólunk, hogy bírói segédlettel nyertünk a kupában. Ezek a fiúk napi hat órát edzenek, és biztosan bennük van a komoly edzés - mondta a Gorter Kecskeméti RC vezetőedzője, Szasa Nedeljkovics.

A párharc azonban három győzelemig tart, így még nem dőlt el semmi. A Fino októberben és decemberben magabiztosan nyert legnagyobb riválisa ellen, a februári kupadöntő és a múlt szombati bajnoki mérkőzés azonban már az alföldiek sikerével ért véget.

- Alapvetően a Kecskemétnél változott az, hogy edzőt cseréltek és leigazolták Nacsa Gábort. Változott a játékuk. Nálunk niuncs változás, de fejlődnünk kell. Ha öt meccsig is tart a párharc, képesek leszünk legyőzni az új játékot játszó Kecskemétet - tette hozzá Bozóki Bence.

A kaposváriakkal kapcsolatban nagy kérdés, hogy pályára léphet-e a csapatkapitány Geiger András. A választ azonban csak a meccs előtt kapjuk meg. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót élőben közvetítjük a kapos.hu internetes portálon.

Címkék: fino, döntő, röplabda, sport, kaposvár