Ezzel a mutatóval még csak nem is lenne nagy baj, de a kaposváriak 12 ponttal az utolsó helyen állnak a tabellán, és a bennmaradáshoz immár győztes mérkőzések kellenének. A fiúk szombaton a Honvéd otthonában folytatják szereplésüket.

rákóczi meccs stadion

Nagy gólt már tud lőni a Rákóczi, az első tavaszi győzelemre azonban továbbra is várni kell. A kiesés menekülő kaposváriak a Pápát, az Újpestet és a Puskás Akadémiát sem tudták megverni.

- Sajnos még mindig nem sikerült nyernünk, ez az, ami aggaszt, hogy nem jönnek a nyert meccsek. még van 10 hátra, semmi sincs veszve, amíg matematikailag esélyünk rá, harcolni fogunk. Ezzel a csapattal meg tudjuk oldni a feladat, még mindig bízom benne - mondta a vezetőedző, Selmyes Tibor.

A Selymes-éra mindhárom eddigi találkozója 1-1-es eredménynel ért véget, és a látottak alapján vegyes a kép.

- Eddig három meccsünk volt, három pontunk van. Az első két meccsen az első félidő volt elfogadható, a Puskás ellen a második. Bízom benne, hogy most mindkét félidőben jól teljesítünk majd, és megszerezzük az első győzelmet. A helyzeteink megvoltak, a helyzetkihasználással voltak gondok. Bízom benne, hogy most minden részben odafigyelünk, és sikerül a három pontot megszereznünk - árulta el a csapatkapitány, Balázs Benjamin.

A következő ellenfél a 30 ponttal a hetedik helyen álló Budapest Honvéd lesz. A zöld-fehérek jelenlegi helyzetében idegenben is győzelemre kell játszani.

A két csapat őszi mérkőzését 4-0-ra nyerte a Honvéd Kaposváron. Már akkor is érezni lehetett, hogy ebben az évadban nem lesz könnyű a bennmaradás kivívása. A Rákóczi szeretne elmozdulni az utolsó helyről, ehhez viszont most már tényleg hármasával kellene gyűjteni a pontokat. A szombaton 18 órakor kezdődő Honvéd-kaposvár találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes portálon.

Címkék: kényszer, csapat, rákóczi, labdarúgás, kaposvár, sport