A fedett pályás országos bajnokságon a kaposvári sportember távolugrásban egymás után harmadszor szerzett aranyérmet, 60 méteren második lett, 200 méteren pedig új egyéni csúccsal ért el harmadik helyezést. Hirt Mihály tanítványa nem csak egyéniben állhat rajthoz a jövő heti, budapesti világbajnokságon, ugyanis a 4x200 méteres váltó tagjaként is indulni fog.



Palkó Sándor a kosárlabdában eltöltött évek után kezdett el újra atletizálni, és nem bánta meg, hogy visszatért. A versenyző szerint a legnehezebb állandóan és sérülésmentesen jó formában lenni. A magyar élmezőny erős, így minden egyes erőpróbára megfelelően fel kell készülni.

A sportoló a KaposPontnak így nyilatkozott: "Nagyon nehéz összeegyeztetni a sportot a munkával, szükség van a váltásra, hogy az izomzat megpihenjen. Heti 3-4-5 edzéssel készültünk, és a tél is valamelyest segített, technikailag kevésbé voltunk hátráltatva. A sérülések viszont így is mindig ott lappanganak, a rajtnál, egy-egy hosszabb lépésnél mindig benne vannak".

A remények szerint a kaposvári atléta a hazai sikerek után a nemzetközi élmezőnyben is leteszi majd a névjegyét.

Címkék: fedett, pályás, szenior, távolugrás, atlétika, országos, bajnokság, sport