skc

Az SKC a Debrecen elleni szép hazai sikerrel harcolta ki a négy közé jutást, és az elődöntőben a címvédő Győri Audi ETO gárdájával találkozik majd. A másik ágon a Ferencváros és a Veszprém méri össze egymással az erejét. Az elődöntőket április 25-én, pénteken, a helyosztókat pedig egy nappal később, április 26-án, szombaton rendezik a dabasi sportcsarnokban.

„Természetesen tisztességesen felkészülünk majd a Magyar Kupa négyes döntőjére is – mondta honlapunknak Golovin Vlagyimir vezetőedző. – Már tudjuk, hogy pénteken a második mérkőzés lesz a miénk, így majd valamivel kevesebbet pihenhetünk a másnapi bronzmeccs előtt, mint ellenfelünk. Persze, ez valószínűleg nem befolyásol majd semmit, és mindenképpen szeretnénk bronzéremmel hazatérni.”

Az esélyeinket növelheti, hogy a bajnoki alapszakaszban már kétszer is sikerült legyőzni a bakonyiakat: Veszprémben, majd Siófokon is, így semleges pályán sem tűnik reménytelennek a dolog. Főként, ha a lányok átmentik az elmúlt időszak remek formáját.

A csapat tagjai ezen a héten szerdáig dolgoztak, azóta a jól megérdemelt hosszú hétvégéjüket töltik a lányok. A munka hétfőn folytatódik tovább, és hogy ne zökkenjen ki a csapat a mérkőzések ritmusából, március 28-án előkészületi mérkőzést játszik az MTK-val. A bajnoki rájátszás április 4-én kezdődik majd, az első ellenfelünk a Békéscsaba lesz idegenben.

Címkék: golovin, vlagyimir, skc, kézilabda, siófok, sport