A vezetést is sikerült megszerezni a Rákóczinak a Videoton ellen a két csapat keddi Liga Kupa-mérkőzésén. A találkozó végül 1-1-es döntetlennel zárult, és a gólszerző Murai Márk ismét bizonyította, hogy a jövő egyik nagy reménysége lehet.

- Bizakodó vagyok, edzeni, kell, de csinálni kell tovább, és meglátjuk, a mester számít-e rám - mondta a Rákóczi tehetsége, Murai Márk.

A kaposváriak a folytatásban már százszázalékig a bajnoki küzdelmekre összpontosíthatnak. A csapat tíz megszerzett pontjával továbbra is az utolsó helyen áll, és ebben a helyzetben a 11. helyen tanyázó Újpest otthonában is egyértelmű a cél.

- Sajnos olyan szituációban vagyunk, hogy fontos három pontokat szereznünk, máshogy nem érjük el a bennmaradást. Még nincs semmi veszve, az első két meccsből négy pontot szerettünk volna, az még benne van - tette hozzá a csapat vezetőedzője, Selymes Tibor.

A szebb napokat is megélt lila-fehérek saját otthonukban ugyancsak a három pont megszerzésében reménykednek, így akár egy jó meccs is kerekedhet a szombaton 18 órakor kezdődő összecsapásból. A találkozóról online közvetítésben számolunk be a KaposPonton.

Címkék: újpest, nb1, rákóczi, kaposvári, sport