demeter

Az elmúlt években már nagy rutint szereztek a kaposvári röplabdázók abban, hogy hogyan kell a magasba emelni a Magyar Kupa-trófeát. 2006 óta minden évben a somogyiak hódították el az első helyet, és az idén immár a 17. aranyérem megszerzésére készülnek. Tavaly Gödöllőn és két évvel ezelőtt a fővárosban egyaránt 3-2-re nyert a Fino a kecskemétiek ellen.

„A tavalyi döntő szorosra sikerült, de a tavaly előtti is. Gödöllőn nagyon bíztam a csapatban, és sikerült is nyerni. Remélem, az idén is így lesz. Szerintem a Kecskemét ugyanolyan, mint tavaly. Lehet, hogy két jó centerük van, de a feladó-poszton most nem lehetnek annyira erősek, mert Tóth Andris lesérült. Mi pedig teljes kerettel tudunk elutazni a fináléra” - mondta a Fino játékosa, Dávid Csanád.

A fiúk már pénteken délelőtt útra keltek a Viharsarokba, és a hosszú utazást egy finom ebéddel szakították meg Kecskeméten. A Fino-Kecskemét döntő szombaton este fél 8-kor kezdődik. A kapos.hu internetes portálon a békéscsabai rendezvény mind a négy meccsét élőben láthatják majd. Igazi csemegét ígér a Vasas-Gödöllő női finálé, ugyanis mindkét oldalon lesz egy-egy kaposvári származású sportember.

A szombati program:

9:30 - férfi bronz mérkőzés: MAFC-BME - Dági KSE.
14:30 - női bronz mérkőzés: Linamar- Békéscsabai Röplabda SE - Aluprof TF Budapest.
17:00 - női döntő: Vasas Óbuda - TEVA Gödöllői RC.
19:30 - férfi döntő: Fino Kaposvár - Gorter Kecskeméti RC

Címkék: fino, kecskemét, mérkőzés, röplabda, kaposvár, sport