A résztvevők az év utolsó előtti napján a Szántó utcai csarnokban gurítottak, a győztes a Team Kaposvár csapata lett.

teke


Garantált volt a jó kedv a hagyományos óévbúcsúztató tekeversenyen. A kaposvári Közutasok csarnokában élsportolók, közéleti személyiségek és a sportág kedvelői mérték össze tudásukat egymással.

- Kaposváron a sport az egy nagy közösség, ahogy az évek során kialakult az, hogy egymás mérkőzéseire is eljárnak a csapatok, úgy érzem egyre közelebb kerültek egymáshoz a játékosok, klubok és a sportvezetők is, és nyilvánvaló, hogy ez ennek is egy állomása, hogy év végén ilyenkor megszervezünk egy közös együttlétet, ez egy sportbaráti találkozó és egy kis játék, nyilvánvaló, hogy a sportolók a sport jegyében töltik ezt, és ez így történt most is - mondta a városi sportreferens, Szerb György.

Úgy tartják, hogy akinek jó a labdaérzéke, az hamar megtanul tekézni is. A vízilabdások lassan, de biztosan haladnak ebbe az irányba.

- Az egyetemi éveim alatt jártam tekézni, de volt pár csapattársam, akit úgy láttam, hogy először fogott golyót a kezében - tette hozzá a Kaposvári Vízilabda Klub játékosa, Surányi László.

A bajnokságban remekül teljesítő kosarasok a tekecsarnokba is nagy tervekkel érkeztek.

- Győzni jöttünk idén is, sajnos nem sikerült, mert a Rákóczi igen-igen jól dobott, és sajnos úgy néz ki a mai állás szerint, hogy talán a harmadik helyet meg tudjuk csípni. Az erősségünk az lett volna, ha mi ketten a Nagy Imrével jól játszunk, de ez sajnos nem sikerült ebben az évbe - árulta el a Kaposvári KK ügyvezető-elnöke, Monok Tibor.

A focistáknál jól sikerült az erősítés. A Szombathelyről érkezett Kutasi Csaba 28 év után húzott újra Rákóczi-mezt.

- Annak köszönhető, hogy a Házi Laci barátomnak tegnap volt a születésnapja és meghívott, hogy itt tartják ezt a tekézést, úgy kerültem ide és nagyon jól sikerült, az a baj, hogy a végére jöttem, mert hogyha előbb jövök, akkor első a csapat - árulta el Csaba.

A csapatverseny negyedik helyét a Fino röplabdásai szerezték meg. A dobogó harmadik fokára a KKK kosarasai állhattak fel, másodikak lettek a Rákóczi focistái, a győztesnek járó serleget pedig a Team Kaposvár hódította el. A nap ezzel még nem ért véget...

Természetesen a teke óévbúcsúztatón nem az eredmény volt a legfontosabb, de az igazi sportemberek ezúttal is apait-anyait beleadtak, a kupák így most is jó helyre kerültek.

Címkék: gurítottak, nagyokat, rendezvény, teke, sport