Bertus Gábor bal lábas bombáit elég sok kispályás csapat megismerhette már az elmúlt évek során, az M-Car Kupa teremlabdarúgó-tornán az igaliak is ízelítőt kaptak belőle. A népszerű megmérettetésre ezúttal minden eddiginél többen neveztek.    

- Tizenkét csapattal indítottuk, tavaly már tizenhat csapat jelentkezett, az idén akkora volt a túljelentkezés, hogy húsz csapattal indítottuk, de ahogy elnézzük, kicsit túlnőttük a tornát, hiszen így is volt túljelenzkezés - Böröczi Zoltán főszervező, Sportpálya 2004 Egyesület.

A tornán a tavalyelőtti győztes Somogy Sportja csapata is elindult.

- Egy pár év kihagyás után is szívesen jövök vissza, mindig megvan a hangulata, sok csapat van, ugyanazok az emberek, ugyanazok az arcok, ismerősök, ellenfelek, úgyhogy az ember mindig jól tud játszani - Horváth István, Somogy Sportja.

A megmérettetésről nem hiányozhatott a címvédő Buderus gárdája sem.

- Az első mérkőzésünk volt a legkeményebb, egy öregebb banda, a Jusztina cukrászda ellen, többi mérkőzés az szerintem lightosabb mérkőzések voltak, de mindenki keményen odatette magát, úgyhogy azért izgalmas mérkőzések voltak - Nieselberger Balázs, Buderus MB.

A tornán a legjobb négy közé a tavalyi győztes Buderus mellett, a CD-Box, a Zöld Hetes Presszó és az Intouchables csapata jutott be. Meglepetésre a CD-Box rutinos együttese büntetőkkel kiejtette a Buderust, így az Intouchables csapatával mérkőzhetett az aranyéremért, ahol aztán 4-1 arányban kikapott. A bronzérmet a Buderus hódította el. A legjobb kapusnak Máté Sándort választották, míg a gólkirály Mayer Milán lett.

- Természetesen nincs vége a téli szezonnak, január 4-én a következő tornára várunk mindenkit szeretettel - tette hozzá Böröczi Zoltán.

A januári tornákra a Sportpálya 2004 Egyesület honlapján lehet jelentkezni. A legközelebbi megmérettetés Szennában lesz majd, tíz csapat részvételével.

Címkék: tél, terem, csapat, bajnokság, sport