Csütörtökön délelőtt már a kaposvári jégcsarnokban edzett a magyar U16-os jégkorong válogatott. Nemzeti együttesünk egy háromnapos, rangos nemzetközi tornán szerepel a hétvégén a somogyi megyeszékhelyen.



Ebben a nemzeti csapatban a tehetséges, 1998-as születésű fiatalok kapnak helyet,  néhány reményteljes 14 évessel kiegészítve. A magyar válogatott tagjaként egy kaposvári fiú is jégre léphet: Török Patrik hazai környezetben teheti hozzá a részét a mérkőzésekhez.

A szövetségi edzők mindig a legerősebb csapatot próbálják megtalálni és pályára küldeni, így Kaposváron is jó mérkőzéseket láthat majd a közönség.

Csapatunk pénteken 12 óra 30 perctől Ausztria, 20 órától Szlovénia, szombaton 12 óra 30 perctől pedig Ausztria ellen szerepel majd. Szombaton 17 órától az elődöntők, vasárnap fél tíztől pedig a helyosztók következnek a sorban.

A belépés a torna minden mérkőzésére ingyenes lesz. A jégkorongozók után pedig ismét a közönségé lesz a pálya: a kaposvári jégcsarnok a téli szünetben is várja a korcsolyázni vágyókat.

Címkék: U19, jégkorong, nemzetközi, torna, válogatott, sport