fino előzetes


Somogyi rangadóval rajtolt a férfi röplabda NB II. kaposvári fordulója a Kodály iskola tornatermében.

- Két éve játszottunk utoljára az NB II-ben, meg is nyertük. Két évvel öregebbek lettünk, kérdőjelekkel nézünk a szezon elé, meglátjuk, mire leszünk képesek.
Együtt vagyunk, csak fiatalok nem jelentkeznek. azokat a gyerekeket nem értem, akik a juniorból kiöregszenek, miért nem próbálnak meg magasabb szinten játszani, de ez az ő dolguk. Mi vagyunk itt, az idősebbek - Jezeri Tibor játékos-edző, Somogyjád.

A Kaposvári Röplabda Akadémia és a Fino a kiírás értelmében az ifjúsági csapatát szerepelteti ebben a küzdelemsorozatban.

- Eddig még nem játszottunk ezzel a korosztállyal a tornát, ez lesz az első ilyen mérkőzésünk. Nagy reményekkel állunk az NB II-höz. Sikerült jól összeálíltani a csapatot, jók az esélyeink - Balogh Péter Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino

A kaposvári torna nyitó mérkőzésén a fiatalság és a rutin mérkőzött meg egymással.

- Érdekes küzdelmet fog hozni. nem tudom, ki fog nyerni. Bízom benne, hogy a fiatalos lendülettel siekrül megfogni a rutint - mondta Balogh Péter.

- Majd kiderül, fogalmam sincs, milyen erősek. Nem tudom, mi milyen erősek vagyunk, nem játszottunk még edzőmérkőzést sem, majd kiderül - tette hozzá Jezeri Tibor.

Nos, a két csapat rangadója ezúttal csak három játszmán át tartott. Az első és a második szett még nagy csatát hozott, aztán a tapasztalt jádiak egyértelműn felülkerekedtek, és 3-0-ra nyertek. Jezeriék a folytatásban a szombathelyieket 3-1-re verték, a ZTE-től viszont öt szettben kikaptak. A kaposváriak 0-2-ről fordítva győztek 3:2-re a vasiak ellen, a Zalaegerszeg viszont jobbnak bizonyult náluk 3:1 arányban.

Címkék: yolo, akadémia, arany, röplabda, kaposvár, sport