Somogyi szempontból jól indult a Kaposvár-Szeged találkozó a férfi teke Szuper Ligában: a hazai ifjúsági együttes jó játékkal nyert 3:1 arányban. Pontunkat Buzsáki Bálint szerezte. Ezután következett a felnőttek összecsapása.

- A legutóbbi hazai meccsünkön egy pontot szereztünk a Ferencvárostól, ami nagy előny, mert a riválisaink kikaptak tőlük. Ezután pedig a bajnoki második helyre törő Répcelak otthonában szereztünk két fontos szettpontot. bízom benne, hogy itt is szerzünk egy-két szettpontot, ami nagy fegyvertény lenne, emrt a Szeged általában mindenhol 8-0-ra nyerni mindenhol - Földesi Zsolt Közutasok Kaposvári TK.

A kaposváriak a világ egyik legjobb csapatával, a Bajnokok Ligája-címvédővel mérték össze az erejüket.

- Hazai mezőnyben a bajnoskágot nem siekrült megnyernünk, a ZTE megelőzött minket. idén szeretnénk visszahódítani az elsőséget, a ZTE otthonában már nyertünk. A nemzetközi porondon a hazai világbajnokság feltette a pontot az i-re, hiszen a női és a férif csapat is világbajnok lett - Kiss Norbert, Szegedi TE.

A kaposvári nevelésű Kiss Norbert ezúttal is nagy várakozással készült a találkozóra.

- Habár a szurkolótábor megváltozott, azért kilátogatnak azok a szurkolók, akik láttak engem itt felnőni, és jó velük találkozni itt mindig - tette hozzá Kiss Norbert.

Az első sorban Kálny Krisztián jól játszva 552 fáig jutott, de ez is csak egy szettpontra volt elég a szerb világbajnok Szél Tibor ellen. A másik párban Nagy Gergő szintén 3:1 arányú vereséget szenvedett Kakuk Leventével szemben. A hazaiak kis szerencsével és nagyobb odafigyeléssel két vagy akár három csapatpontot is rabolhattak volna a bajnokság favoritjától, végül azonban el kellett könyvelniük a 8-0-s vereséget.

Címkék: bajnokság, 2013, teke, megye, somogy, sport