Középcsapatok rangadójának is nevezhetjük a férfi vízilabda OB I 11. fordulójának kaposvári mérkőzését. Az eddig négy győzelmet gyűjtő KVK a három sikerrel, egy döntetlennel és öt vereséggel álló Ferencvárost fogadja szombaton.

- Egyértelműen nehezebb meccs lesz, mint az Ybl ellen, egész héten készültünk ugye a Fradira, videóztunk is, kielemztük őket, úgyhogy igazából úgy gondolom, hogy egyénileg jobb játékosok vannak nálunk, és ezt úgy gondolom, hogy ki-ki meccs lesz, de hazai pályán ezt nekünk meg kell nyerni - Ifj. Berta József, Kaposvári VK.

A kaposvári csapatnak rendkívül jót tett a Hegyvidék ellen elért nagyarányú siker. A fiúk önbizalommal telve várják a Fradi elleni mérkőzést.

- Sima hazai, ehhez semmi kétség nem fér, a hangulat tényleg jó, igazad van, ezt megadta az előző heti győzelem, és kegyetlenül megverjük a Fradit - Dőry Farkas, Kaposvári VK.

A kaposváriak sajátnevelésű játékosa szerint a Fradi külföldi játékosaira kell leginkább figyelniük.

- A Fradinak van három ausztrál légiósa, akikre nagyon oda kell figyelni, az egyik center, egy bekk, meg a kapásoldalon van egy játékosuk, ők a gerince a Fradinak, úgyhogy őket kell semlegesíteni - tette hozzá ifjabb Berta József.

A KVK az előző szezonban kétszer is megmérkőzött hazai medencében a ferencvárosiakkal. Bertáék az alapszakaszban egy 7-7-es döntetlent, a rájátszásban pedig egy 8-4-es sikert értek el ellenük. Utóbbival alighanem a szombati mérkőzésen is kiegyeznénk.

Címkék: ferencváros, klub, kaposvári, vízilabda, sport