Az MTK ellen 0-2-ről állt fel, de végül csak egy ponttal gazdagodott a Rákóczi, így a csapat 9 megszerzett ponttal az utolsó helyen zárta az őszi szezont. A labdarúgó NB I. mezőnye nem törődik az időjárással: a fiúk a hétvégén már az első tavaszi fordulót vívják a pályákon. A Rákóczi az éllovas Debrecent fogadja.

- Aki reálisan méri fel az őszi teljesítményt, tisztán látja, hogy sorozatban pontrúgásból kapjuk a gólokat, vesztünk mecsceket, amihez nehéz mit hozzátenni, mert kiosztjuk a feladatot mindenkinek. Ma is hátrányba kerültünk ebből. Én abban bízom, hogy a Debrecen ellen nincsen vesztenivalónk, úgyhogy meg kell tenni mindent, hogy gólt ne kapjunk. Ha ez sikerül, akkor bármi előfordulhat - Prukner László vezetőedző, Kaposvári Rákóczi FC.

A vezetőedző látja a biztató jeleket az együttes játékában.

- Léptünk előre, azok, akik a bajnokság elején gyengébben teljesítettek, kezdenek felzárkózni, időnként jó teljesítményt nyújtanak. Ehhez idő kell. Ha jól tudunk kijönni ebből a két mérkőzésből, nincsen semmi sem veszve - tette hozzá Prukner László.

A kaposváriaknak jól megy a nagyok ellen: nem is oylan régen a Videotont gyűrték le egy góllal.

- Videoton volt első, most a Debrecen az első, és most nyernünk kell - Andrei Coroian Kaposvári Rákóczi FC.

A hétközi kupameccsen több kulcsjátékos is pihent, így a somogyiak nagy lendülettel, sikerre éhesen készülnek a Loki ellen. A nyári, 7-1-es vereség ma már csak egy rossz álom - reméljük, hazai pályán pontokkal gazdagodik majd a társaság. a mérkőzés szombatron 14 órakor kezdődik a stadionban.

Címkék: magyar, nb1, kaposvári, rákóczi, bajnokság, sport