A találkozó első találatát a vendégek jegyezték, a folytatásban pedig sokáig felváltva estek a gólok. A 19. percben, Léránt pontos lövése után vezetett először kettővel az SKC, Futaki remek passza után pedig Erdősi alakította 11-8-ra az eredményt.

A szünet után nagyon bekezdett a házigazda, és szinte pillanatok alatt eldöntötte a győzelem sorsát. A 44. percben Schneider varázsolta a jobb alsóba a labdát, ekkor vezettek először tíz góllal a cápalányok, majd egy kis megtorpanás után végül sikerült megszerezni a magabiztos, 11 gólos győzelmet. A meccs utolsó perceiben a felnőtt keret utánpótlás-korú játékosai is lehetőséget kaptak.

Golovin Vlagyimir vezetőedző, Siófok KC-Galerius Fürdő: A győzelem pozitív volt. a második félidőben kihasználtuk az elelbnfél hibáit. az első félidőben a lelki világunkkal volt baj, sok ziccert hagytunk ki, bizonytalanok voltunk, de a második félidőre ez megszűnt, hittel és erővel sikerült legyőzni az ellenfelet.

Herczeg Béla vezetőedző, Eszterházy KFSE Eger: A klasszikus átlövő játékunk oylan volt, mintha én játszottam volna, az pedig köztudott, hogy kevés lenne. nem bírtuk átlőni a falat, Drávbai jól blokkolt-.erőlködés lett a vége, és gyakorlatilag ez a vereség.

Az NB I-es pontvadászatban a világbajnokság miatt most öt hét szünet következiik, a nyolcadik helyen álló siófoki lányok december 29-én lépnek pályára legközelebb tétmérkőzésen, amikor hazai pályán a Fehérvár lesz az ellenfél.

Címkék: galerius, nb1, fürdő, siófok, sport