Nagy lelkesedéssel és szép reményekkel készültek a Crystal SC fiataljai az idei országos bajnokságra.

- Nyár közepe óta készültünk rá nagyon sokat, heti öt napot, napi három és fél órát. Edzésen is mindenki próbálta a tőle telhető legjobbat kihozni. A versenyen is nagyrészben sikerült - árulta el Márvai Csenge.

Békési Zsanett tanítványai több korosztályban is szőnyegre léptek, és szép eredményeket értek el.

Összetettben hetedik helyezést értem el. karikával első lettem, labdával pedig 10. Karikával a legjobbat megcsináltam, A labdám lehetett volna jobb is, de meg vagyok elégedve az eredménnyel - tette hozzá Csenge.

- Reméltem, hogy a dobogó közelében leszek, és úgy is sikerült. Karikával harmadik lettem, összetettben nyolcadik a 38-ból - értékelt Rácz Dorottya.

A juniorok között Takács Dalma betegsége ellenére is az előkelő harmadik helyet szerezte meg labdával, összetettben pedig hatodik lett. Balázs Dorottya a felnőttek mezőnyében tizenkettedikként végzett. Csapatban a kaposvári lányok az előkelő ötödik helyet szerezték meg. A fiatalok az idén is sokat dolgoztak az előrelépésért.

A 6 esztendős Szűcs Boglárka előtt még komoly erőpróba áll.: - Az országos bajnokságra készülök, mert továbbjutottam. A nagyon picik között leszek, és szeretném megnyerni. -

A kaposváriak továbbra is az RG-csarnokban készülnek, és az új évad versenyein is szeretnék megőrizni kivívott helyezéseiket.

Címkék: crystal, tehetség, kaposvár, sport