fino előzetes


A somogyiak színeiben folytatja pályafutását a 19 esztendős feladó, Tóth István, aki Szolnokról érkezett, és már be is kapcsolódott az edzésmunkába. A fiatal, korábbi korosztályos válogatott előkészítőt ifjabb Laszczik Iván pótlására szerződtették, aki a folytatásban az élsport helyett tanulmányaira összpontosít majd.

Időközben összeállt a Fino felkészülési programja is. A Demeter-legénység szeptember 13-án és 14-én a szlovákiai Nyitrán lép pályára felkészülési tornán, egy héttel később, 21-én szombaton és 22-én vasárnap pedig nemzetközi tornát rendez a kaposvári városi sportcsarnokban az osztrák Bécs, a szlovák Nyitra és a szlovén Muraszombat részvételével. Szeptember 28-án aztán Muraszombaton vendégszerepel a társaság.

A Fino a legfrissebb hírek szerint október 12-én kezdi meg Közép-európai Liga szereplését a nagy rivális, trónkövetelő Gorter Kecskemét otthonában, október 25-én pedig az első hazai összecsapás következik a sorban a szlovák Humenné ellen. Az új évadban 18 óra 30 perces kezdettel játssza pénteki hazai mérkőzéseit a csapat a városi sportcsarnokban.

Címkék: idei, csapat, férfi, döntő, Fino, röplabda, sport