Az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület, a MA-VIK Triatlon Club és a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság augusztus 18-án rendezte meg a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Meghívásos Triatlon Országos Bajnokságát Kaposváron, a Deseda-tó szabadstrandján.


Kattintson a képre és nézze meg az úszó, futó, bicikliző belügyeseket!Kattintson a képre és nézze meg az úszó, futó, bicikliző belügyeseket!Kattintson a képre és nézze meg az úszó, futó, bicikliző belügyeseket!Kattintson a képre és nézze meg az úszó, futó, bicikliző belügyeseket!Kattintson a képre és nézze meg az úszó, futó, bicikliző belügyeseket!Kattintson a képre és nézze meg az úszó, futó, bicikliző belügyeseket!
Kattintson a képre és nézze meg az úszó, futó, bicikliző belügyeseket!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!



A megmérettetésen minden induló bizonyíthatta fizikai felkészültségét, kitartását és erőnlétét. A regisztrációt és a technikai értekezletet követően a verseny 750 méteres úszással kezdődött. A versenyzők rövid öltözködést követően kerékpárra pattantak, hogy 20 kilométert tekerjenek a Toponárt és Kaposfüredet összekötő úton. Végül 5 kilométer futás várt a sportolókra a Deseda partján.

Az erőpróbát a nagy meleg ellenére minden induló sikeresen teljesítette, sérülés nem történt.

A tabelláért ide, még több fotóért ide kattintson!

forrás: somogy.katasztrofavedelem.hu

Címkék: belügy, véd, triatlon, katasztrófa, Deseda, sport