A Czimmer Feri tizese megtette a magáét. Gólokat rúgott, ha kellett védekezett, ráadásul még a tornát is megszervezte.


A rendezvény főszervezője, Czimmermann Árpád azt mondja: ami a fő vivőérv az első perctől kezdve, hogy a szabályokat szereti ő hozni. A legfőbb szabály, hogy mindenki sportszerű legyen. Ne legyen veszekedés, mert a két ünnep között nem erről szól a hangulat.
- Mellette a csarnoknak van egy varázsa, amit egyetlenegy másik terem sem tud biztosítani itt Somogy megyében - tette hozzá Czimmermann Árpád.


A többek között Szabó Miklóssal és Neubauer Attilával megerősített Czimmer Feri a Joker Sörözővel vívott nagy csatát a döntőt érő csoportelsőségért.

- Egy régi társaság már itt a Juhász Andrisnak a csapata, ő szervezi minden évben, itt a csapatot ő hozza össze, tegnap is Nagyatádon vettünk részt tornán - mondja a Joker Söröző játékosa, Finta Zoltán.
- A részvétel a fontos részünkről. Két meccs, két győzelem volt eddig, de tényleg a jó hangulat és a sportszerű játék a lényeg - tette hozzá a játékos.


A jelenleg Sopronban élő és Ausztriában futballozó Finta Zoltán mellett két másik ex-Rákóczis labdarúgó, Kardos Ernő és Máté Péter is a Joker Söröző alakulatát erősítette. Nem véletlen, hogy a döntőig menetelt a gárda, amelyet 2-0 arányban meg is nyert a Hidromobil ellen.

A bronzmérkőzés nagy izgalmakat, és a Sim Team 4-2-es győzelmét hozta a Czimmer Feri felett. A Czimmermann-csapat ugyan nem tudott a dobogóra lépni, de két különdíjat így is bezsebelt. A legjobb kapusnak Kurucz Zoltánt választották, míg a gólkirály 5 találattal Bertus Gábor lett.



Címkék: Joker, Czimmer, Söröző, feri, csapat, labdarúgás, sport