Sokféle ékszert használhatunk, több testrészünket is szívesen öltöztetjük fel, a nyak, a csukló, a boka, az ujjak mind mind remek helyei egy csodálatos éknek, de ami az arcunkhoz a leginkább közel van, az a fülbevaló. Ahogy ránk néz valaki, a fülbevaló azonnal a szemébe ötlik, ezért nem mindegy, hogy milyen ékszert választunk, mennyire illik hozzánk, kiemeli-e a szépségünket.

A fülbevaló tehát egy fontos ékszer!

Az arcunk karakterét egészíthetik ki az Órashop.hu Pandora fülbevalói, amelyek számtalan színben, formában, rögzítési módban kaphatók, ezáltal mindenki ki tudja választani az arcához passzoló modelleket. A Pandora híres arról, hogy nagyon szép kidolgozású különleges ékszereket készít. Karkötők, láncok, charmok, függők és fülbevalók széles választékát kínálja, magas minőségben, 925 Sterling ezüstből elkészítve.

Illik-e fülbevalót ajándékozni?

Határozottan igen a válasz! Ha ékszert keresel ajándékba, akkor bátran válassz láncot, függőt, charmot vagy fülbevalót, hiszen ezeket mindenki szívesen viseli. Egyedül a gyűrű az, amit jól gondolj meg, hiszen mint tudjuk, az plusz üzenetet is hordoz. Ajándékozás előtt azonban mindig bizonyosodj meg arról, hogy ki van-e lyukasztva az ünnepelt füle, nehogy haszontalan legyen a választásod.

A kisbaba füllyukasztása

Nehéz kérdés ez, hiszen a szülők döntésétől függ, hogy a kis csecsemőnek ki lesz-e lyukasztva a füle, vagy várnak, hogy maga döntse el majd a kérdést. Elmondható, hogy minél kisebb a gyermek, annál kevésbé veszi észre a tortúrát, míg egy ovis vagy iskolás gyermek hajlamos “túlfélni” a helyzetet.

Vannak szülők, akik úgy vélik, hogy a gyermek a saját testével maga rendelkezzen, ezért nem lyukasztják ki a fülét csak akkor, ha esetleg már maga kéri. Ez is egy szempont, mindenki döntse el, hogy mit helyez az előtérbe.

A Pandora mindenre fel van készülve!

Átbújtatós, beakasztós, pattintós vagy kapcsos csatlakozású, láncos, karika, függöny, beszúrós vagy csüngő alakú, a Pandora minden verzióra kínál megoldást, mégpedig nem is keveset! Érdemes megnézni az arctípusodat ahhoz, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő éket, de az biztos, hogy a Pandoránál meg fogod találni!

Rengeteg a tematikus fülbevaló, évszakok, természeti alakzatok, égitestek, szeretet kifejezésére alkalmas formák, misztikus szimbólumok, állatok ihlették ezeket a termékeket, ezért érdemes keresgélni akkor is, ha valamilyen egyéni preferenciával rendelkezel. Ha pedig megtaláltad a neked tetsző darabot, akkor hordd bátran, hiszen ezáltal kifejezheted személyiségedet.

A fülbevalót mindig az adott eseményhez válaszd ki, ezért legyen az ékszerdobozodban visszafogottabb és feltűnőbb darab is. Egy egyszerű ruhát remekül fel lehet dobni a megfelelő ékszerezéssel, azonban ne feledd, hogy sokszor a kevesebb több. Mindig figyelj az egyensúlyra, és viseld magabiztosan a kiválasztott ékeket!

Címkék: füllyukasztás, orashop, Pandora, fülbevaló, óra, ékszer, webshop, reklám, online