balos


Közösek az értékeink. Így jellemezte az Együtt-PM társelnöke, Karácsony Gergely az MSZP-vel kötött választási megállapodást. Azt mondta, igazságosabb, szolidárisabb és demokratikusabb országot szeretnének. Ők egy jelöltet adnak a megyében. Huszka Imre Kaposváron, az egyes számú választókerületben indul.

- Nagyon büszke vagyok arra, hogy Huszka Imre lehet az Együtt-PM részéről a kormányváltók szövetségének jelöltje, aki évtizedek óta a helyi közélet aktív tagja, hiszen újságíróként sokan ismerhetik, és ő is jól ismerheti az itt élők problémáit - Karácsony Gergely társelnök, Együtt-PM.

Az MSZP-nek három választókerület jutott. Barcson a két gyermekes családanya, Csendesné Murányi Ibolya a párt indulója. Marcali térségében a korábbi kaposvári önkormányzati képviselő, Harján Dávid a jelölt. A Balaton-parton pedig a szocialisták megyei elnöke, Harangozó Gábor száll versenybe.

- Helyi gazdaságfejlesztésben gondolkodunk, ami gyakorlatilag Magyarországon még a rendszerváltás óta egy ismeretlen fogalom volt eddig, aminek alapja a helyi energiatermelés, élelmiszertermelés és élelmiszerfeldolgozás tud lenni, elsősorban a mi választókörzetünkben - Harangozó Gábor megyei elnök, MSZP.

Kérdésre válaszolva elhárították a Demokratikus Koalícióval való együttműködést. Az eseményen a politikusok aláírták az egykulcsos személyi jövedelemadó elleni gyűjtőívet

Címkék: jelöltek, politika, lmp, együtt, baloldal, 2014