Miután a parlament döntött a veszélyhelyzet visszavonásáról Kaposváron szépen lassan újranyitnak a különböző intézmények. Az Együd Árpád Kulturális Központ már hétfőn, a Szivárványban az Art Mozi pedig júliustól üzemel. A Plázában található multiplex nyitásáról eddig nem volt információ, de a Kultik Kaposvár Facebook oldalán most közölte a nyitás dátumát: június 26, péntek, és már a moziműsor is elérhető.

KultikKaposvar

Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a ... párod, és hogyan érdemeld ki a boldogságot, most új köntösbe bújik ebben a szikrázóan élvezetes adaptációban. Jegyfoglalás: https://kaposvarimozi.hu/fi.../504446/emma

Az üzemeltetők egy látogató kérdésére válaszolva elmondták, hogy minden jogszabálynak eleget téve nyitnak majd ki, tehát minden előírt óvintézkedést be fognak tartani, de komoly korlátozásra nem kell számítani a látogatóknak.

Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter a június 18-i kormányinfón elmondta, hogy a színházban, moziban és múzeumban nem kötelező a maszkviselés.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: kultik, mozi, nyitás, kultúra, kaposvár